κίνημα, έχει ως στόχο να είναι «Το σπίτι της Ποίησης» στο διαδίκτυο και με αυτό να επιβεβαιωθεί η σημασία της Ποίησης ως μέσο αλλαγής και διαφώτισης, να αποτελέσει ένα χώρο συνάντησης για το ανθρώπινο πνεύμα όπου θα μπορούν να μεγαλώνουν εκπληκτικές νέες κατευθύνσεις.
Η ομάδα πιστεύει ότι ο ίδιος ο κόσμος είναι ένα ποίημα, το οποίο όλοι γράφουμε. Και θέλουμε αυτό να είναι όπως είπε ο Μπάιρον για τον εαυτό του: «όχι καλό, αλλά μεγαλειώδες». Σε μια κουλτούρα γεμάτη 24 ώρες από ειδήσεις, η ατομική φωνή του καθενός σπάνια μπορεί να ακουστεί.
Το Poets & Artists For A Different World επιδιώκει να παρέχει ένα χώρο στον αξιομνημόνευτο λόγο από εξαιρετικές φωνές, όπου όλα τα χέρια θα φτάνουν το ένα το άλλο, όπου όλοι θα αφουγκράζονται ο ένας τον άλλο.Ένα μέρος όπου οι μεμονωμένες ατομικές φωνές μπορούν να ακουστούν προς όφελος της σημερινής κατάστασης των πραγμάτων στον κόσμο αλλά και ως δώρο για τις μελλοντικές γενιές. 
Ο στόχος είναι αρκετά απλός: να προσελκύσει ,να βρει και να ενθαρρύνει τις καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες φωνές και να γίνει ένα μέρος όπου το καλύτερο και η αριστεία θα είναι πρωταθλήτρια και θα υπερασπίζεται και η ψυχή θα ενθουσιάζεται και θα ανανεώνεται.
Νέα ποιήματα και πίνακες ζωγραφικής θα αναρτούνται συνεχώς. Έτσι αυτό θα αποτελέσει το πνεύμα του κόσμου, το μυαλό ,την καρδιά και την ψυχή του που θα μιλάει διαρκώς.
Και αν έρθουν εξωγήινοι και θέλουν να μάθουν πώς μοιάζει η ανθρωπότητα, θα τους αφήσουμε να δουν εδώ, για να ανακαλύψουν πώς είμαστε, πώς μπορούμε να είμαστε, πως θα έπρεπε να είμαστε και πώς υποφέρουμε επειδή δεν είμαστε ακόμη ακριβώς εκεί.
Ο δικτυακός μας τόπος είναι ελεύθερος και ανοικτός σε όλους. Ήδη συμπεριλαμβάνει ποιητές και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.
Είναι δίχως σύνορα, μια θέση για τα φρέσκα δροσερά μυαλά τη στιγμή που ο κόσμος είναι μια συγκέντρωση γερασμένων μυαλών και ψυχών, μια αντανάκλαση αυτού του καλύτερου κόσμου που θα έρθει, όπου όλες οι συγκρούσεις έχουν τελειώσει και οι άνθρωποι μπορούν να συνεχίσουν με πραγματικό έργο τους την αγάπη και την κατανόηση ο ένας προς τον άλλο και προς τον πλανήτη που είναι το σπίτι τους.
Είναι ένα μέρος όπου κατοικεί το καθαρό ανθρωπιστικό φως μέσα στη μεγάλη φλυαρία του κόσμου, όπου μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τα συναισθήματά μας και να ελευθερώσουμε τους εαυτούς μας ώστε να μπορέσουμε να ανοίξουμε νέους δρόμους μπροστά μας.
Ελάτε λοιπόν, ελάτε όλοι, περπατήστε μαζί μας σε ολοκαίνουργια εδάφη, σε παρθένα δάση. Κάθε ποίημα, κάθε εικόνα, είναι η μεγαλύτερη περιπέτειά μας!

Advertisements